+389 (70) 250-286
|info@cdi.mk
Loading...
Почетна2022-07-26T21:22:46+02:00
508, 2022

Прашалник за Енергетски Задруги

August 5th, 2022|

Дали енергетските задруги може да бидат решение за ублажување на предизвиците со кои се соочуваат граѓаните во врска со недостатокот и високите цени на електрична енергија? Дајте го Вашето мислење со пополнување на анкетата на [...]

1605, 2018

10 совети за енергетска ефикасност во вашиот дом

May 16th, 2018|

СОВЕТ 1: Изолација на ѕидови, кров и подрум Најголема потрошувачка на електрична енергија имаме во зимскиот период кога го загреваме просторот во кој секојдневно се престојува или, пак, во летниот период кога сакаме да го [...]

Go to Top