+389 (70) 250-286
|info@cdi.mk

Uncategorized

10 совети за енергетска ефикасност во вашиот дом

By |2018-05-16T09:52:36+02:00May 16th, 2018|Categories: Uncategorized|

СОВЕТ 1: Изолација на ѕидови, кров и подрум Најголема потрошувачка на електрична енергија имаме во зимскиот период кога го загреваме просторот во кој секојдневно се престојува или, пак, во летниот период кога сакаме да го оладиме просторот. За да се намалат губитоците на топлината треба добро да се проверат надворешните (фасадни) ѕидови, кровот, прозорците и подрумот. [...]

Comments Off on 10 совети за енергетска ефикасност во вашиот дом
Go to Top